Stage visual Cheerios

  CHEERIOS® Ontbijtgranen met honing

  Ontdek CHEERIOS® ontbijtgranen, heerlijke ringetjes van volkorengranen met honing. De hele familie zal ze geweldig vinden!

  Voordelen in elke kleine ring!

  Bij Nestlé Cereals werken we elke dag aan een beter ontbijt voor uw gezin, dat evenwichtiger maar ook lekkerder is. Daarom hebben we ons ORGANISCHE CHEERIOS® graanrecept gemaakt met 5 volle granen en goede honing. CHEERIOS® ORGANIC Cereals worden gemaakt met meer dan 74% volkorengranen: volkoren tarwe, volkoren haver, maar ook volkoren gerst, maïs en rijst. Deze ingrediënten maken het een uitstekende bron van voedingsvezels. Ook u kunt dus kiezen voor volkorengranen en de dag op de juiste manier beginnen met ORGANIC CHEERIOS®!

  Deze kleine knapperige ringen met de goede smaak van honing zijn in een ORGANISCHE versie, voor een gastronomisch ontbijt dat het milieu en de biodiversiteit respecteert. Hun subtiel zoete honingsmaak combineert perfect met een kom halfvolle melk om de dag zachtjes te beginnen. Begeleid ze met een warme (ongezoete) drank en een vers seizoensfruit, en dat is het! Met Nestlé ORGANIC CHEERIOS® is het bereiden van een compleet en evenwichtig ontbijt kinderspel!

  Footnotes

   Laten we praten

   We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. U kan ze hier allemaal doorzoeken:

   Hoe vind ik voeding die uit volkorengraan bestaat?

   U moet twee dingen in het achterhoofd houden: • Zoek op de etiketten naar het woord 'volkoren' vóór de naam van het graan, zoals 'volkorengraan' of 'volkorenbrood'. • Voor voeding met meer dan één ingrediënt moet volkorengraan hoog op de ingrediëntenlijst staan. Hoe hoger op de lijst, hoe meer volkorengraan er gebruikt is in het recept. En kijk naar het percentage volkorengraan. Dat moet ook op de ingrediëntenlijst staan.

   Bevatten Nestlé ontbijtgranen extra vitaminen en mineralen?

   Ja, we 'verrijken' onze ontbijtgranen door aan de meeste ervan vitaminen en mineralen toe te voegen, hoewel de hoeveelheid schommelt per regio en ook afhankelijk is van of we de ontbijtgranen al dan niet mogen verrijken. Wanneer we vitaminen of mineralen hebben toegevoegd aan een van onze ontbijtgranen, zorgen we ervoor dat ze minstens 15% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor die voedingsstof aanleveren.

   Wat is gluten?

   De algemene benaming voor eiwitten die worden aangetroffen in graankorrels zoals tarwe. Het houdt het voedsel samen als een soort 'lijm' en het bezorgt het deeg zijn elasticiteit.

   Wat is coeliakie?

   Coeliakie is een auto-immuunziekte die niet te genezen is. De oorzaak ervan ligt bij het immuunsysteem dat reageert op gluten.