een vrouw die de gordijnen opent en ziet dat het zonnig is

  Engagement

  Goedemorgen!

  We vonden dit de perfecte gelegenheid om onszelf voor te stellen. Wij zijn Nestlé ontbijtgranen en we maken enkele van 's werelds favoriete ontbijtgranen. Elke ochtend worden we wakker met één missie in het achterhoofd: ontbijt voor iedereen, overal en elke dag beter maken.

  We geloven in het ontbijt

  Wist u dat uit studies blijkt dat mensen die granen als ontbijt eten een gezonder leven leiden?[1]

  We zijn ervan overtuigd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Dus we zorgen er altijd voor dat ontbijtgranen uw beste optie zijn. Met ons eet u niet alleen heerlijk, maar ook gezond.

  een kind eet ontbijtgranen met melk aan tafel

  Wist u

  dat?

  Afbeelding van kokend water boven een vuur

  Goed kauwen

  Al meer dan 17.000 jaar eten mensen volkorengranen. Ze plukten de zaden, wreven het kaf eraf en kauwden op de korrels (rauw of gekookt in water).

  Afbeelding van een halsketting gemaakt van gerst

  Oh mummie!

  De Egyptenaren begroeven hun mummies met halskettingen die gemaakt waren van gerst. In 1324 heeft koning Edward II van Engeland de meetnorm vastgelegd. Een 'inch' was toen gelijk aan 'drie korrels gerst, droog en rond, waarvan de uiteinden in de lengte tegen elkaar geplaatst waren'.

  Echte en eenvoudige voeding

  U vindt het belangrijk wat er in de voeding van uw gezin zit, dus vatten we ook onze recepten ernstig op. Het is een eenvoudige reis van het veld tot de kom. En die reis begint met volkorengraan, het hoofdingrediënt in de meeste van onze recepten. We selecteren en kopen onze producten met zorg aan. Bovendien maken we gebruik van een eenvoudig proces om onze ontbijtgranen smakelijk en voedzaam te maken.

  een kom vol Nesquik ontbijtgranen

  Onze familie

  Elke dag werken meer dan 4000 van onze mensen in meer dan 130 landen overal ter wereld samen om nieuwe methodes te vinden om onze ontbijtgranen nog beter te maken voor u. Onze familie wil zorgen voor een voedzame start van de dag voor uw gezin. We hebben gekozen voor meer volkorengranen en minder suiker en zout, en bieden u daarnaast een grotere keuze aan gezonde ontbijtgranen.

  We willen uw ontbijt beter maken.

  Een jonge vrouw die haar vriend ontbijtgranen te eten geeft

  Voetnoten

  1. Williams PG. The Benefits of Breakfast Cereal Consumption: A Systematic Review of the Evidence Base. Adv Nutr 2014;5:636S-673S. doi:10.3945/an.114.006247

  Footnotes

  1. ^ Williams PG. The Benefits of Breakfast Cereal Consumption: A Systematic Review of the Evidence Base. Adv Nutr 2014;5:636S-673S. doi:10.3945/an.114.006247

  Laten we praten

  We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. U kan ze hier allemaal doorzoeken:

  Hoe vind ik voeding die uit volkorengraan bestaat?

  U moet twee dingen in het achterhoofd houden: • Zoek op de etiketten naar het woord 'volkoren' vóór de naam van het graan, zoals 'volkorengraan' of 'volkorenbrood'. • Voor voeding met meer dan één ingrediënt moet volkorengraan hoog op de ingrediëntenlijst staan. Hoe hoger op de lijst, hoe meer volkorengraan er gebruikt is in het recept. En kijk naar het percentage volkorengraan. Dat moet ook op de ingrediëntenlijst staan.

  Bevatten Nestlé ontbijtgranen extra vitaminen en mineralen?

  Ja, we 'verrijken' onze ontbijtgranen door aan de meeste ervan vitaminen en mineralen toe te voegen, hoewel de hoeveelheid schommelt per regio en ook afhankelijk is van of we de ontbijtgranen al dan niet mogen verrijken. Wanneer we vitaminen of mineralen hebben toegevoegd aan een van onze ontbijtgranen, zorgen we ervoor dat ze minstens 15% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor die voedingsstof aanleveren.

  Wat is gluten?

  De algemene benaming voor eiwitten die worden aangetroffen in graankorrels zoals tarwe. Het houdt het voedsel samen als een soort 'lijm' en het bezorgt het deeg zijn elasticiteit.

  Wat is coeliakie?

  Coeliakie is een auto-immuunziekte die niet te genezen is. De oorzaak ervan ligt bij het immuunsysteem dat reageert op gluten.