Crousti-Fondant Choco-Noisettes
NAT_Cereals_Website_Choco-Hazelnut Parcels_Ingredients
Nestlé Cereals / NAT™

WIE ZIJN WIJ?

Deel het met je vrienden!

MET INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Wat is NAT™? Blij dat je het vraagt! Het zijn nieuwe ontbijtgranen voor kinderen, gemaakt met natuurlijke ingrediënten* en absoluut heerlijk! Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productetikettering.

Ontdek onze producten

NAT history

WIE ZIJN WIJ?

 

ONZE GESCHIEDENIS


Achter NAT™ zit CPW (Cereals Partners Worldwide). We produceren al meer dan 35 jaar ontbijtgranen, maar u kent ons onder bekendere merknamen zoals CHOCAPIC®, LION®, FITNESS®...

 

We hebben in de loop der jaren aanzienlijke nutritionele verbeteringen doorgevoerd op onze ontbijtgranen (-30% suiker tussen 2005 en 2019). In september 2018 wouden we nog verder gaan. Om dit te doen moesten we zo dicht mogelijk bij de consumenten staan om hun nieuwe verwachtingen te begrijpen. We wensten ook de wendbaarheid en de vrijheid van een startende onderneming te ervaren . Een klein team van multidisciplinaire deskundigen werd exclusief aan dit project toegewijd en handelde gedurende twee maanden lang in volledige autonomie.

 

Eén enkele doelstelling: het creëren van een nieuw merk ontbijtgranen dat zowel door kinderen zou worden geliefd, als waarvan het voedingsprofiel de ouders zou geruststellen.

 

In een onderdompeling van enkele maanden zijn verschillende families zo vriendelijk geweest om hun deuren (en kasten) voor ons te openen, om samen met ons te winkelen, om al onze vragen te beantwoorden en om een heleboel prototypes te testen.

 

In totaal hebben meer dan 500 ouders en 200 kinderen elk bijgedragen aan dit project om ons te laten begrijpen wat ze willen, om ons hun mening te geven over de prototypes van de recepten, de verpakking, het concept... En zo zijn de NAT™ ontbijtgranen geboren! 

2-Qui-sommes-nous-655x499-px.png.png

Gemaakt volgens de verwachtingen van ouders en kinderen!

Het lijkt moeilijk om je kinderen een ontbijt te geven die goed voor hen is en die hen echt gelukkig maakt, niet waar? We ontdekten dat we niet de enigen waren die dit dachten... Dus besloten we het heft in handen te nemen... Door op eigen houtje de NAT™ recepten te creëren met behulp van een heleboel ouders en kinderen.