Whole Grain Logo Whole Grain Logo

  Često postavljana pitanja

  Koliko dugo traje promocija?

  U promociji možeš da učestvuješ od 15.09.2021. od 00:01 h do 15.11.2021. do 23:59 h. 

  Koji je mehanizam promocije?

  Poseti web stranicu www.nestle-cereals.com/enjoy-sport, unesi kod sa pakovanja i lične podatke, i odgovorite na kreativno pitanje. Najkreativniji odgovori dobijaju!

  Koji proizvodi su deo promocije? I gde mogu da ih pronađem?

  U promociji učestvuju Fitness® Original pahuljice 375 g, Fitness® Chocolate pahuljice 375 g, Fitness® Dark Chocolate pahuljice 375 g, Fitness® Fruits pahuljice 375 g, Fitness Honey Almond pahuljice 355g. Mogu se naći u svim bolje opremljenim marketima. 

  Kako mogu da učestvujem u promociji?

  Kako bi učestvovao/la u promociji, dovoljno je da da odeš na www.nestle-cereals.com/enjoy-sport, uneseš svoje lične podatke i kod koji se nalazi na pakovanju, i odgovoriš na pitanje: „Započni dan svojim omiljenim Fitness pahuljicama, pojačaj muziku i spremna si za trening! Podeli sa nama šta te motiviše za vežbanje“. U slučaju da sI baš ti srećan dobitnik/ca, kontaktiraćemo te putem email-a nakon završetka konkursa. 

  Da li moram da obavim kupovinu da bih učestvovao/la? 

  Ne, kupovina nije uslov za vaše učešće. Promo kod se nalazi na poleđini promo pakovanja, svaki Fitness ukus ima generički kod (npr. svaki proizvod Fitness original 375g ima kod JFT9T).

  Koliko godina moram da imam da bih učestvovao/la? 

  Za učestvovanje u promociji neophodno je da imaš više od 18 godina.

  Imam pitanje u vezi sa Nestlé pahuljicama za doručak

  Ako imaš pitanje u vezi sa proizvodima, klikni ovde da bi saznao/la više. Ukoliko ne pronađeš odgovor na svoje pitanje, slobodno nas kontaktiraj.

  Ne mogu da pronađem promo kod na pakovanju?

  Kod je odštampan na zadnjoj strani promotivnih pakovanja Nestlé pahuljica za doručak. 

  Imam problem sa promo kodom sa pakovanja. Šta da radim?

  Ne brini. U slučaju da ne možeš da pročitaš promo kod zbog štamparske greške, trebalo bi da kontaktiraš Nestlé korisnički servis 0800 000 100. Svi zahtevi za promenu koda moraju da budu primljeni najkasnije dve nedelje pre kraja promocije. Nestlé ne preuzima odgovornost za sve promo kodove koji su oštećeni zbog načina na je proizvod otvoren

  Da li moram da čuvam promo kod sa pakovanja i račun?

  Ne, kupovina nije uslov za učešće u promociji.

  Imam tehničkih problema sa veb-sajtom...

  Žao nam je što imaš problema sa veb-sajtom! Pokušaj ponovo da učitaš stranicu. Ukoliko to ne reši problem, pokušaj da učitaš sajt iz drugog pretraživača. Ako i dalje postoji problem, slobodno nas kontaktiraj. Pošalji nam fotografiju ekrana kako bismo mogli da vidimo o kakvoj se grešci radi.

  Šta nagrada podrazumeva?

  Ukoliko si dobitnik/ca  nagrade, osvojićeš Sony bežične slušalice.  

  Da li mogu da zamenim nagradu?

  Nagrade su unapred određene i ne mogu se zameniti. Ne postoji opcija da se, umesto nagrade, dobije novac ili druga nagrada.

  Osvojio/la sam nagradu. Koji je sledeći korak?

  Čestitamo ti na pobedi! Neko iz Nestlé tima će te kontaktirati u skladu sa rokom navedenim u Pravilima konkursa. 

  Hajde da pričamo

  Kako možete da pronađete hranu sa celim zrnom?

  Zapamtite dve stvari: • Pogledajte na etiketi hrane gde se reč "celo" pojavljuje pre reči "zrno", kao "celo zrno pšenice" ili "hleb sa celim zrnom pšenice". • Za hranu u kojoj se nalazi više od jednog sastojka, budite sigurni da se celo zrno nalazi pri vrhu liste sastojaka. Što se ranije pojavi na listi, to je više celog zrna korišćeno u receptu. I potražite procenat celog zrna. Ovo je podatak koji bi trebalo da nađete u listi sastojaka. Lako je saznati da li su Nestlé pahuljice za doručak napravljene sa celim zrnom - samo potražite zelenu traku sa simbolom celog zrna na vrhu kutije.

  Koje Nestlé pahuljice su napravljene sa celim zrnom?

  Sve Nestlé pahuljice za doručak, na kojima se nalazi zelena traka, napravljene su sa celim zrnom; to je naša garancija! Porcija od 30 grama pahuljica sadrži najmanje 8 grama celog zrna. Na svakom pakovanju se nalazi lista sastojaka koja pokazuje tačne količine. Do kraja 2015. smo se obavezali da celo zrno postane glavni sastojak u svim Nestlé pahuljicama koje su popularne među decom.

  Da li Nestlé pahuljice za doručak sadrže dodatne vitamine i minerale?

  Da, mi "obogaćujemo" svoje pahuljice time što dodajemo vitamine i minerale u većinu njih, mada količina zavisi od regiona do regiona i od toga da li je ova vrsta obogaćivanja dozvoljena. Svaki put kada dodamo vitamin ili mineral u naše pahuljice, one obezbeđuju bar 15% potrebne dnevne doze tog sastojka.

  U čemu je razlika između celog zrna i rafinisanog zrna?

  "Celo" zrno ima više hranljivih sastojaka od "rafinisanog" zrna, zato što su svi delovi zrna sačuvani - jezgro, mekinje, tkivo i klice - zajedno sa vlaknima, vitaminima, mineralima i fitonutrijentima. Ali većina tkiva i klica se ukloni kada se zrno rafiniše. To znači da celo zrno sadrži više hranljivih sastojaka od rafinisanog zrna. Saznajte više 

  Da li pahuljice za doručak sadrže puno holesterola?

  Ne, pahuljice za doručak ne doprinose unošenju holesterola u organizam.