Kutija Nestlé FITNESS® pahuljica sa flašom mleka i jabukom

NESTLÉ FITNESS®. NASTAVI DALJE.

Kada žena želi da postigne nešto u životu, ona može da prevaziđe sve prepreke, ali potrebna joj je energija da stigne tamo. FITNESS® pahuljice sadrže vitamine B grupe koji doprinose stvaranju hranljive energije*. A SADA i celo zrno ovsa. Zato što ti je za sve što želiš da postigneš potrebna energija i volja. Nestlé FITNESS®. NASTAVI DALJE.

Započni svoj dan uz FITNESS®!

Za tvoja jutra potrebna ti je energija[1]. Naše ukusne hrskave pahuljice SADA sadrže celo zrno ovsa, plus vitamin B za otpuštanje energije.

Odlučna karatistkinja

NASTAVI DALJE

Potrebno je mnogo energije da postigneš ono što želiš. Zato te FITNESS® podržava da NASTAVIŠ DALJE.

Napomene

* Vitamini B2 (Riboflavin), B3 (Niacin), B5 (Pantotenska kiselina) i B6 doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma.

1. Kalcijum doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma; vitamini B grupe (Riboflavin, Niacin, Pantotenska kiselina, vitamin B6)  doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma.

Napomene

Brendovi pahuljica i proizvoda

Hajde dapričamo

Pokušali smo da odgovorimo na što više vaših pitanja. Odgovore možete da potražite ovde:

Kako možete da pronađete hranu sa celim zrnom?

Zapamtite dve stvari: • Pogledajte na etiketi hrane gde se reč "celo" pojavljuje pre reči "zrno", kao "celo zrno pšenice" ili "hleb sa celim zrnom pšenice". • Za hranu u kojoj se nalazi više od jednog sastojka, budite sigurni da se celo zrno nalazi pri vrhu liste sastojaka. Što se ranije pojavi na listi, to je više celog zrna korišćeno u receptu. I potražite procenat celog zrna. Ovo je podatak koji bi trebalo da nađete u listi sastojaka. Lako je saznati da li su Nestlé pahuljice za doručak napravljene sa celim zrnom - samo potražite zelenu traku sa simbolom celog zrna na vrhu kutije.

Koje Nestlé pahuljice su napravljene sa celim zrnom?

Sve Nestlé pahuljice za doručak, na kojima se nalazi zelena traka, napravljene su sa celim zrnom; to je naša garancija! Porcija od 30 grama pahuljica sadrži najmanje 8 grama celog zrna. Na svakom pakovanju se nalazi lista sastojaka koja pokazuje tačne količine. Do kraja 2015. smo se obavezali da celo zrno postane glavni sastojak u svim Nestlé pahuljicama koje su popularne među decom.

Da li Nestlé pahuljice za doručak sadrže dodatne vitamine i minerale?

Da, mi "obogaćujemo" svoje pahuljice time što dodajemo vitamine i minerale u većinu njih, mada količina zavisi od regiona do regiona i od toga da li je ova vrsta obogaćivanja dozvoljena. Svaki put kada dodamo vitamin ili mineral u naše pahuljice, one obezbeđuju bar 15% potrebne dnevne doze tog sastojka.

U čemu je razlika između celog zrna i rafinisanog zrna?

"Celo" zrno ima više hranljivih sastojaka od "rafinisanog" zrna, zato što su svi delovi zrna sačuvani - jezgro, mekinje, tkivo i klice - zajedno sa vlaknima, vitaminima, mineralima i fitonutrijentima. Ali većina tkiva i klica se ukloni kada se zrno rafiniše. To znači da celo zrno sadrži više hranljivih sastojaka od rafinisanog zrna. Saznajte više 

Da li pahuljice za doručak sadrže puno holesterola?

Ne, pahuljice za doručak ne doprinose unošenju holesterola u organizam.

PRIKAŽI SVA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA Press to see all FAQs

Voleli bismo da čujemo vaše komentare o Nestlé pahuljicama, zato nam recite šta mislite. Biće nam drago da podelite svoje mišljenje sa nama.

Povratna adresa

Ukoliko ste nezadovoljni kupovinom, molimo Vas pišite nam na:

Korisnički servis

Nestlé besplatan info broj:

0800 000 100

radno vreme od ponedeljka do petka od 8:30 do 16:30