CEREAL PARTNERS WORLDWIDE: MAKERS VAN NESTLÉ ONTBIJTGRANEN

Cereal Partners Worldwide (CPW), the maker of Nestlé Breakfast Cereals

Cereal Partners Worldwide werd in 1990 opgericht door NESTLÉ® en General Mills. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme groei gekend dankzij haar gepassioneerde medewerkers en hun schat aan ervaring. Hoewel het hoofdkantoor van CPW in Zwitserland is gevestigd, heeft het bedrijf een wereldwijd bereik met ongeveer 4.000 werknemers verspreid over 15 fabrieken en 130 verschillende landen over de hele wereld.   
CPW is een van de grootste bedrijven in ontbijtgranen ter wereld en staat aan de basis van enkele van 's werelds meest iconische merken ontbijtgranen – NESQUIK®, FITNESS®, CHEERIOS® en CHOCAPIC® om er elke op te sommen.

Cereal Partners Worldwide (CPW), the maker of Nestlé Breakfast Cereals

Visie van CPW

Bij Cereal Partners Worldwide is ons doel duidelijk. Wij maken ontbijt beter.
Sinds onze oprichting, meer dan 30 jaar geleden, is dit onze belofte aan onze consumenten, onze leveranciers, onze werknemers en de gemeenschappen waarin wij werken en leven. 
Wij maken meer dan 100 verschillende ontbijtgranen, zodat iedereen zijn favoriet kan kiezen voor een heerlijk, gemakkelijk en voedzaam ontbijt.
Wij willen een echt duurzaam bedrijf creëren. Dit betekent dat wij al onze activiteiten moeten innoveren en verbeteren, van de inkoop van ingrediënten tot de vervaardiging van onze producten en onze manier van werken.   

CPW-producten

Het ontbijt maakt deel uit van een gezonde en evenwichtige voeding. Of het nu een snelle hap is als je de deur uit rent, of een rustig moment voordat je je dag begint... het ontbijt is belangrijk. 

Ons streven naar een beter ontbijt zal nooit ophouden. We moeten onszelf uitdagen om onze huidige producten voortdurend te verbeteren en onze productportefeuille uit te breiden om een assortiment ontbijtgranen aan te bieden dat voldoet aan de behoeften van onze consumenten. 

Bijna twee decennia lang hebben onze teams gewerkt aan het verbeteren van onze recepten door de hoeveelheid volkoren te verhogen, de hoeveelheid suiker en zout te verlagen en kunstmatige kleur- en smaakstoffen te verwijderen. 

Cereal Partners Worldwide (CPW) was het eerste grote wereldwijde graanbedrijf dat besloot volkoren als hoofdingrediënt te nemen in onze ontbijtgranen. Sinds 2003 zijn we er erg trots op dat al onze ontbijtgranen de groene banner hebben*: 
 

•    50% meer volkoren in ons assortiment

•    Suiker verminderd met 20% **

•    Zout verminderd met 25%**

•    Alle kunstmatige kleur- en smaakstoffen verwijderd

* gemiddeld in onze recepten, tussen 2003 en 2018
** gebaseerd op ontbijtgranen en -repen van NESTLÉ® in totaal volume 2018. De suikergehaltes zijn gebaseerd op gelabelde waarden.