MAAK KENNIS MET ONZE INGREDIËNTEN!

GET TO KNOW OUR INGREDIENTS!

Voor het blote oog is het gewoon een volkoren ringetje, een knapperige vlok of een balletje met chocoladesmaak. Als je eens wist hoeveel aandacht en zorg er aan je ontbijtgranen is besteed! Wij weten dat ingrediënten belangrijk voor je zijn, dus maken we er werk van om ze zo goed mogelijk in te kopen en te selecteren. Lees verder om te ontdekken welke belangrijke ingrediënten er in je favoriete ontbijtgranen zitten.

whole grainS
8 g

HELE GRAAN (PER PORTIE)

100% van onze ontbijtgranen hebben volkoren als #1 ingrediënt en we garanderen een minimum van 8g volkoren per portie van 30g!

We waren het eerste grote ontbijtgranenbedrijf dat volle granen tot ons belangrijkste ingrediënt maakte. Sinds 2005 zijn we erg trots dat we het aandeel volle granen in onze ontbijtgranen met 50% hebben verhoogd.​

VITAMINS & MINERALS
15%

VITAMINES EN MINERALEN

We verrijken de meeste van onze granen met vitaminen en mineralen. Wanneer vitamines of mineralen aan onze producten worden toegevoegd, zorgen we ervoor dat deze overeenkomen met minimaal 15% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid per portie*.

*volgens reglement

ARTIFICIAL COLOURS & FLAVOURS
0%

KUNSTMATIGE KLEUREN EN SMAKEN

Granen zonder kunstgrepen! Onze ontbijtgranen bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen!

SUGAR
-34% SUIKERS

SINDS 2005

Sinds 2005 hebben we het suikergehalte van onze ontbijtgranen met gemiddeld 34% verlaagd, uiteraard zonder toevoeging van zoetstoffen! Ontdek onze inspanningen om het voedingsprofiel van onze granen te verbeteren.

salt
-55% ZEL

SINDS 2005

Sinds 2005 hebben we het zoutgehalte van onze ontbijtgranen met gemiddeld 55% verminderd!

   

NOG VRAGEN OF OPMERKINGEN?