Palm_Oil_2.png.png

  Belangrijk bericht voor onze consumenten

  Belangrijke mededeling aan onze trouwe consumenten: Wegens het huidige tekort aan sommige van onze ingrediënten, hebben wij enkele tijdelijke wijzigingen moeten doorvoeren in onze recepturen.

  Kom meer te weten Belangrijk bericht voor onze consumenten
  article_sweet_truth_about_sugar_2048x1152_01.jpg

  Werken aan een beter ontbijt

  We weten dat voeding voor u belangrijk is. We perfectioneren onze recepten dan ook voortdurend voor een beter ontbijt. Ontdek meer hier

  Kom meer te weten Werken aan een beter ontbijt
  een zicht op een tarweveld bij zonsondergang

  Het volledige verhaal van volkorengraan

  Volkorengranen zijn voedzamer dan de 'geraffineerde' voedingsmiddelen. Waarom probeert u ze niet eens en ziet u wat u ervan vindt?

  Kom meer te weten Het volledige verhaal van volkorengraan

  Werken aan een beter ontbijt

  En dat is aan u te danken. U wou meer volkorengraan en minder suiker. We hebben dus geluisterd, veel verbeterd en van volkorengraan ons hoofdingrediënt gemaakt voor het gamma Nestlé ontbijtgranen. Uw stem is onze leidraad voor een beter ontbijt elke dag. Kom meer te weten op deze site

  een vrouw die de gordijnen opent en ziet dat het zonnig is

  Goedemorgen!

  Welkom bij Nestlé ontbijtgranen! U kan kiezen uit een selectie ontbijtgranen die werden ontwikkeld om u een prachtige ochtend te bezorgen!

  Lees verderGoedemorgen!
  een vader die zijn kinderen een kus op het hoofd geeft bij het ontbijt

  Bekijk de gids van Nestlé om het ontbijt te overleven!

  De ochtenden kunnen hectisch zijn, dus ga op zoek naar iets om ze vlot te doen verlopen! Bekijk de gids van Nestlé voor het overleven van het ontbijt!

  Lees verderBekijk de gids van Nestlé om het ontbijt te overleven!
  Kinderen die met hun ouders spelen

  Ontbijten tijdens het weekend - Pret voor het hele gezin

  Maak van het ontbijt iets leuks en unieks voor het gezin met spelletjes en activiteiten. Of doe inspiratie op met de andere ontbijtideeën van Nestlé.

  Lees verderOntbijten tijdens het weekend - Pret voor het hele gezin
  een mengeling van verschillende granen

  Overschakelen op volkorengraan is makkelijker dan u denkt

  Geraffineerde granen kunnen dan goed voor u zijn, hier ontdekt u waarom u het best op volkorengraan overschakelt en welke voordelen dat biedt

  Lees verderOverschakelen op volkorengraan is makkelijker dan u denkt

  Voetnoten

  (1) B-vitaminen dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

  Footnotes

   Laten we praten

   We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. U kan ze hier allemaal doorzoeken:

   Hoe vind ik voeding die uit volkorengraan bestaat?

   U moet twee dingen in het achterhoofd houden: • Zoek op de etiketten naar het woord 'volkoren' vóór de naam van het graan, zoals 'volkorengraan' of 'volkorenbrood'. • Voor voeding met meer dan één ingrediënt moet volkorengraan hoog op de ingrediëntenlijst staan. Hoe hoger op de lijst, hoe meer volkorengraan er gebruikt is in het recept. En kijk naar het percentage volkorengraan. Dat moet ook op de ingrediëntenlijst staan.

   Bevatten Nestlé ontbijtgranen extra vitaminen en mineralen?

   Ja, we 'verrijken' onze ontbijtgranen door aan de meeste ervan vitaminen en mineralen toe te voegen, hoewel de hoeveelheid schommelt per regio en ook afhankelijk is van of we de ontbijtgranen al dan niet mogen verrijken. Wanneer we vitaminen of mineralen hebben toegevoegd aan een van onze ontbijtgranen, zorgen we ervoor dat ze minstens 15% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor die voedingsstof aanleveren.

   Wat is gluten?

   De algemene benaming voor eiwitten die worden aangetroffen in graankorrels zoals tarwe. Het houdt het voedsel samen als een soort 'lijm' en het bezorgt het deeg zijn elasticiteit.

   Wat is coeliakie?

   Coeliakie is een auto-immuunziekte die niet te genezen is. De oorzaak ervan ligt bij het immuunsysteem dat reageert op gluten.