fitness_homepage_stage_visual_2048x1152_080221.png

Fitness

Geniet van uw fitnessreis met FITNESS®

Bij FITNESS® weten we hoe belangrijk het is om er een fysiek actieve levensstijl op na te houden. Wij geloven dat je goede gewoontes, zoals elke dag gezond ontbijten en regelmatig sporten, alleen kunt volhouden als je er ook echt plezier aan beleeft!  

homepage_food_part_visual

Geef uw dag een schitterende start met FITNESS® ontbijtgranen

FITNESS® ontbijtgranen vinden het geweldige evenwicht tussen gezond[1] en lekker, zodat u er elke ochtend van kan genieten.

  • Zorgvuldig geselecteerde volkorentarwe en volkorenhaver.

  • Heerlijke knapperige graanvlokken, granola's en graanrepen met heel wat variëteit aan smaken.

    Kies FITNESS® voor een goed begin van de dag!

Ontdek ons productassortiment

Ontdek de verschillende ontbijtopties van FITNESS®, van graanvlokken en granola's tot ontbijtgranenrepen, voor nutritionele energie [1] in de ochtend!

Vind plezier in sport

homepage_sport_part_visual

Met FITNESS®, geniet van fit zijn! 

Bij FITNESS® moedigen we u aan om actief te zijn door te sporten. Maar we vinden ook dat je ervan moet genieten.

Ontdek hoe de FITNESS® ontbijtgranen u inspireren om uw sport leuker te maken!  

GerelateerdeRecepten

Het FITNESS® team heeft een culinaire passie! We hebben recepten bedacht met FITNESS® producten die lekker, gemakkelijk te bereiden, vol kleur en barstenvol creativiteit zijn. Lekker eten en goede vibes: dat is wat we met u willen delen. Probeer vandaag nog een recept!

 

 

Voetnoot

  1. Nutritionele energie: binnen het kader van een volledig ontbijt dragen vitaminen B2, B5 en B6 bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

Footnotes

  1. ^ Nutritionele energie: binnen het kader van een volledig ontbijt dragen vitaminen B2, B5 en B6 bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.