Golden Grahams céréales brand page

  GOLDEN GRAHAMS®

  Ontdek Nestlé's GOLDEN GRAHAMS ontbijtgranen! Heerlijke knapperige vierkantjes met een heerlijke smaak van gouden koekjes in de oven voor een onweerstaanbaar ontbijt!

  GOLDEN GRAHAMS®: volledig onweerstaanbare graanblokjes!

  Vul op het ontbijt traktaties met GOLDEN GRAHAMS®, heerlijke vierkantjes volkorengranen. Sluit je ogen en geniet van de heerlijke smaak van gouden koekjes, vers uit de oven. Hun onweerstaanbare smaak zal jong en oud die weer een kind willen zijn, aanspreken.

  Ontdek snel het gastronomische recept van GOLDEN GRAHAMS® -granen voor maximaal plezier bij het ontbijt!

  Footnotes

   Laten we praten

   We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden. U kan ze hier allemaal doorzoeken:

   Hoe vind ik voeding die uit volkorengraan bestaat?

   U moet twee dingen in het achterhoofd houden: • Zoek op de etiketten naar het woord 'volkoren' vóór de naam van het graan, zoals 'volkorengraan' of 'volkorenbrood'. • Voor voeding met meer dan één ingrediënt moet volkorengraan hoog op de ingrediëntenlijst staan. Hoe hoger op de lijst, hoe meer volkorengraan er gebruikt is in het recept. En kijk naar het percentage volkorengraan. Dat moet ook op de ingrediëntenlijst staan.

   Bevatten Nestlé ontbijtgranen extra vitaminen en mineralen?

   Ja, we 'verrijken' onze ontbijtgranen door aan de meeste ervan vitaminen en mineralen toe te voegen, hoewel de hoeveelheid schommelt per regio en ook afhankelijk is van of we de ontbijtgranen al dan niet mogen verrijken. Wanneer we vitaminen of mineralen hebben toegevoegd aan een van onze ontbijtgranen, zorgen we ervoor dat ze minstens 15% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor die voedingsstof aanleveren.

   Wat is gluten?

   De algemene benaming voor eiwitten die worden aangetroffen in graankorrels zoals tarwe. Het houdt het voedsel samen als een soort 'lijm' en het bezorgt het deeg zijn elasticiteit.

   Wat is coeliakie?

   Coeliakie is een auto-immuunziekte die niet te genezen is. De oorzaak ervan ligt bij het immuunsysteem dat reageert op gluten.