fitness_product_page_stage_visual_2048x1152_090221.png

Geef uw dag een plezierige start!

FITNESS® ontbijtgranen bieden u een gezonde [1] en smakelijke start van uw dag! Ontdek de verschillende ontbijtopties van FITNESS®. Van graanvlokken tot granola's en graanrepen voor een ontbijt onderweg.

Begin uw dag met FITNESS® ontbijtgranen

 Begin uw dag met krokante FITNESS® graanvlokken of krokante granola's en probeer voor een ontbijt onderweg eens een FITNESS® ontbijtgranenreep. Ons uitgebreide assortiment producten is ontwikkeld om tegemoet te komen aan verschillende smaken en afwisseling voor uw ochtenden. Ontdek hieronder al onze FITNESS® producten.

Waarom zou u uw favoriet niet beoordelen en ontdekken wat u nog niet hebt geprobeerd? Sla op uw gemak een voorraadje in door op de knop "Nu kopen" te klikken en online te bestellen.

FITNESS ontbijtgranen

Ontdek het heerlijke assortiment FITNESS® ontbijtgranen, verkrijgbaar in verschillende varianten naar uw smaak!

FITNESS granola

Voed uw ochtenden met knapperige volkorenhaver en -tarwe met de smaak van uw keuze.

FITNESSgraanrepen

The tasty breakfast on the go. Discover the range of flavours below.

Voetnoot

  1. Nutritionele energie: binnen het kader van een volledig ontbijt dragen vitaminen B2, B5 en B6 bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het is belangrijk om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

Footnotes